Boerderijwinkel

OSSEKOP

NATUURVLEES

Openingstijden huisverkoop:
vrijdag 13.00-18.00 uur

zaterdag 9.00-15.00 uur

We hebben een uitgebreid assortiment diepgevroren vlees in porties van 200 tot 1000 gram.
Grotere porties kunnen op bestelling worden gemaakt. Dus voor elk wat wils!

We verkopen koe voor koe!

ASSORTIMENT CHAROLAIS VLEES

ArtikelPrijs per kiloAantal per verpakkingGewicht ca. gram
   
Rosbief17,00  500- 1000 
Rollade19,00 800- 1000 
Gehakt 500 gram11,00 500
Gehakt 250 gram11,00250
Charolaisburgers13,00 2250
Hamburgers12,50 2200
Duitse biefstuk16,50 2200
Biefstuk van de haas55,00 1 150
Diamanthaas, Jodenbiefstuk29,90 1400-700
Onglet, longhaas21,001250-500
Kogelbiefstuk23,00 2-4225-450
Hollandse biefstuk18,00 2225
Runderpoulet14,50 250
Ossenstaart13,50 400
Schenkel9,50 300-500 
Entrecote24,50 300
Rib-eye24,50300
Côte de Boeuf24,50 1000
Picanha25,60 1000
Bavette24,50 1000
Bieflapjes 15,00 300-500
Sukadelapjes15,00300-500
Riblappen14,00500
Runderlappen13,50 500 
Braadvlees12,50500
Stooflappen12,50500
Borstlappen/klapstuk12,50500
Goulash/hacheevlees12,50500
Rundervinken15,002200
Steak tartaar16,502200
Tartaar16,00250
Biefstukreepjes 20,00250
Biefstuk saté spiesjes21,002180-200
Saucijsjes12,502200
Saucijsjes, rozemarijn12,502200
Chipolata worstjes13,004350
Rookworst15,00200
Droge worst peper25,00 180
Droge worst kruidnagel25,00180
Droge worst naturel25,00180
Ossenworst19,50200
Mergpijpjes, 1,00 1
Lever11,00 200 
Tong12,50   
Hart7,50
Naegelholt 35,00100
Short ribs15,001000
Carpaccio21,50500
Carpaccio, gesneden22,50100
Dikke Lende, gevliesd22,00500
Runderschnitzel19,502300
Runderwang29,00400-500

  • BBQ-pakket Ossekop:
    • 4 Hollandse biefstuk
    • 4 Chipolataworstjes
    • 4 Hamburgers
    • Totaal € 17,00
  • BBQ-pakket Ossekop, Charolais, glutenvrij:
    • 4 Hollandse biefstuk
    • 4 Saucijsjes, rozemarijn
    • 4 Charolaisburgers
    • Totaal € 19,00

Smoor van rundvlees.

Benodigdheden:

400 gram rundvlees, goulashvlees, schenkel of  poulet

1 ui

25 gram roomboter

1 theelepel nootmuskaat

½ theelepel gemalen  kruidnagel

1 eetlepel tomatenketchup

1-2 eetlepel ketjap

1 theelepel peper

½ theelepel zout

½ theelepel aromat

Bereiding:

Het vlees in stukken snijden, wassen en met wat zout en water gaar maken.

Pel de ui en snij het fijn.

Boter op een matig vuur verhitten en de ui erin doen.

Als de uisnippers glazig zijn, het vlees, bouillon en kruiden toevoegen.

Het geheel nog  ca. 15 minuten op laag vuur laten sudderen.

De smoor is dan klaar!